Home Electrocasnice Mari Electrocasnice Mici Electronice Confort Mobilier Birou IT&C Shopping Cart
Despre noi
Magazine si Service
Promotia sapatamanii
Alegerea perfecta
Sisteme de rate
Produse noi
Site Map


Bun venit in magazinul online al familiei tale

NIPPON este o companie privata cu capital strain, prezenta pe piata din Romania din 1992, care isi propune sa ofere o gama diversa de produse si servicii de calitate clientilor sai. Compania detine inca de la inceputul activitatii doua linii de productie, una pentru televizoarele color NIPPON, o marca deja bine cunoscuta pe piata romaneasca, si alta pentru scaunele ergonomice. Acestea, impreuna cu depozitele, ocupa o suprafata de 15.000 mp. NIPPON este totodata importator direct pentru o gama larga de produse: Masini de spalat, frigidere, aspiratoare, Instalatii de aer conditionat, calculatoare, produse audio, electrocasnice mici. Toate acestea sunt comercializate prin lantul de 29 de magazine care s-a dezvoltat incepand cu 1993. NIPPON este prima firma care incepand cu 1994 vinde in rate, acordand credit clientilor in mod direct , fara a apela la banca. Toate spatiile administrative, de productie, de depozitare si majoritatea spatiilor de prezentare si vanzare sunt proprietatea Grupului NIPPON, fapt care ii confera o stabilitate mare pe piata. In domeniul vanzarilor en-gros, compania urmareste sa-si extinda vanzarile atat catre clientii existenti cat si in zonele unde nu este prezenta, urmarind sa acopere intreaga tara.

Daca in 1992 activitatea a inceput cu numai 4 angajati , astazi NIPPON detine o logistica cu o structura organizatorica definita, cu departamente si dotari, unde lucreaza mai mult de 200 de specialisti in diferite domenii: importuri, achizitii si distributie, marketing si vanzari, financiar–contabilitate, service, productie.
Fiecare angajat din aceste departamente desfasoara o munca de mare responsabilitate, facuta cu totala daruire, si aceasta pentru a aduce produsele NIPPON in casele tuturor, iar clientii sa fie fericiti ca au facut o alegere buna.

Despre reteaua de service NIPPON care deserveste fiecare punct de lucru, va informam ca va sta la dispozitie in permanenta, iar personalul este de inalta calificare profesionala si de o comportare pe masura cerintelor pietei.

Motto-ul "NIPPON – MAGAZINUL FAMILIEI TALE" este exprimarea oportunitatilor pe care noi le oferim clientilor:

  • produse de calitate si la preturi accesibile;
  • avantaje reale la plata – reduceri pentru plata integrala, sisteme de creditare proprii cu sau fara dobanda, sisteme de creditare prin bancile partenere
  • gama diversificata de produse si servicii, de cea mai buna calitate
  • sistem de vanzare en-gross
  • fidelitate.

NIPPON este un brand puternic, intrat in atentia clientilor si el inseamna televizoare, aer conditionat, masini de spalat, cuptoare cu microunde, frigidere, aspiratoare, produse audio, de cea mai buna calitate dar accesibile tuturor.* Toate ratele la produsele electrocasnice, electronice, precum si celelalte, sunt rate fixe lunare pe o durata de 60 de luni, cu avans 0.
Home | Electrocasnice Mari | Electrocasnice Mici | Electronice | Confort | Mobilier Birou | IT&C
Copyright © 2004 S.C. NIPPON Group Product S.R.L.


Director web, revista presei, anunturi gratuite, articole, forum