Home Electrocasnice Mari Electrocasnice Mici Electronice Confort Mobilier Birou IT&C Shopping Cart
Aparate frigorifice
Masini de spalat
Aragazuri


Din categoria electrocasince mari va prezentam o gama larga de aparate frigorifice.

Aparatele frigorifice pe care le comercializam in magazinele NIPPON au nume foarte bine cunoscute datorita calitatii lor, cum ar fi: WESTPOINT (importat de catre NIPPON), ARCTIC, INDESIT, BEKO, DAEWOO, WHIRLPOOL, POLAR.

 

Aceste marci sunt produse in Romania – cum este ARCTIC altele  sunt importate din tari ale comunitatii europene  iar altele din China si Koreea. Toate sunt verificate de catre laboratoare din Romania, pe baza standardelor tarii noastre si ale Comunitatii Europene si au CERTIFICAT DE CONFORMITATE.

Frigiderele pe care le gasiti la NIPPON au caracteristici care sa se potriveasca necesitatilor fiecaruia si ne referim la volume diverse, de la cele mici necesare persoanelor singure, pana la cele foarte mari, pentru familiile numeroase. Gasiti frigidere cu o singura usa, cu doua usi (avand separate compartimentele de racitor de cel de congelator) precum si combine frigorifice care au congelatorul compartimentat .

 

Sistemele de dezghetare si curatare sunt deasemenea de mai multe feluri: manuala, semiautomata sau in cazul frigiderelor no-frost, care nu produc gheata si care nu necesita decat curatare periodica.* Toate ratele la produsele electrocasnice, electronice, precum si celelalte, sunt rate fixe lunare pe o durata de 60 de luni, cu avans 0.
Home | Electrocasnice Mari | Electrocasnice Mici | Electronice | Confort | Mobilier Birou | IT&C
Copyright © 2004 S.C. NIPPON Group Product S.R.L.


Director web, revista presei, anunturi gratuite, articole, forum