Home Electrocasnice Mari Electrocasnice Mici Electronice Confort Mobilier Birou IT&C Shopping Cart
Despre noi
Magazine si Service
Promotia sapatamanii
Alegerea perfecta
Sisteme de rate
Produse noi
Site Map


Gama de produse pe care le punem la dispozitia clientilor nostri

NIPPON este o marca inregistrata in Romania la OSIM din anul 1996. Sub acest nume veti gasi pe piata televizore, frigidere, masini de spalat, aer conditionat, produse audio, aspiratoare, cuptoare cu microunde, frigidere.

Faptul ca aceste produse sunt asamblate sau impotate direct de catre firma noastra ne creeaza o responsabilitate in plus referitoare la calitate , deoarece ele ne reprezinta iar noi dorim sa nu-I dezamagim nicioda pe cei care au incredere in noi. Toate aceste produse pe langa cea mai buna calitate au si preturi foarte mici ceea ce reprezinta principalul beneficiu al clientilor nostrii. Pentru ele asiguram service prin reteaua proprie care deserveste si fiecare punct de lucru din tara, avand specialisti de inalta calificare.

Totodata, in reteaua de magazine NIPPON veti gasi tot ceea ce va doriti ca produse electrocasnice din marci de renume cum sunt: ARCTIC, ELECTROLUX, ZANUSSI, WHIRLPOOL, PHILIPS, DAEWOO, SONY, INDESIT, ARISTON, YUNKERS, si altele, produse pe care le puteti achizitiona in cele mai bune si variate conditii de plata. In reteaua de magazine NIPPON veti gasi produse cu marca care ne da numele alaturi de produse cu marci consacrate pe piata Romaneasca.

Vizitati site-ul nostru si va veti convinge ca ceea ce spunem este real.* Toate ratele la produsele electrocasnice, electronice, precum si celelalte, sunt rate fixe lunare pe o durata de 60 de luni, cu avans 0.
Home | Electrocasnice Mari | Electrocasnice Mici | Electronice | Confort | Mobilier Birou | IT&C
Copyright © 2004 S.C. NIPPON Group Product S.R.L.


Director web, revista presei, anunturi gratuite, articole, forum