Home Electrocasnice Mari Electrocasnice Mici Electronice Confort Mobilier Birou IT&C Shopping Cart
Despre noi
Magazine si Service
Promotia sapatamanii
Alegerea perfecta
Sisteme de rate
Produse noi
Site Map

Despre noi | Profilul companiei | Gama de Produse | Performante

Profilul companiei

NIPPON are ca principala activitate comertul de produse electronice si electrocasnice, mobilier de birou si tehnica de calcul. Dar NIPPON nu inseamna numai comert ci si productia de televizoare color si scaune ergonomice ceea ce ofera o garantie in plus asupra calitatii acestor produse. Televizoarele NIPPON si scaunele ergonomice "My chair" se comercializeaza atat pin lantul de 29 magazine NIPPON, cat si prin dealerii nostrii din tara.

Activitatea de productie se va extinde in viitorul apropiat si cu asamblarea de produse audio-video, si ne referim in mod special la DVD–uri si sisteme HOME CINEMA. Comertul prin magazinele proprii are ca pricipala sursa de aprovizionare productia proprie pentru televizoare si scaune ergonomice si propriile importuri de frigidere, masini de spalat, cuptoare cu microunde, aer conditionat, aspiratoare, audio, electrocasnice mici.

NIPPON este insa si dealer al societatilor romanesti, mari producatoare sau importatoare de electrocasnice cum sunt: ARCTIC, ELECTROLUX, INTEREXPO, RELCO, MEDA, DEDEMAN.
NIPPON pe langa cunoscuta latura comerciala, are in obiectul sau de activitate si finisari in constructii, respectiv realizarea si montarea de geamuri termopan, importul de gresie si alte materiale de constructii pe care le foloseste in acest scop. NIPPON isi extinde in permanenta profilul, pentru a imbina necesitatile sale de dezvolatare in concordanta cu ceea ce clientii au nevoie, si aceata inseamna un camin care sa-l intampine cu tot ceea ce el are nevoie dupa o zi grea, si toate la un pret pe care sa si-l poata permite fiecare, pe care sa nu-l simta ca pe o povara greu de suportat.* Toate ratele la produsele electrocasnice, electronice, precum si celelalte, sunt rate fixe lunare pe o durata de 60 de luni, cu avans 0.
Home | Electrocasnice Mari | Electrocasnice Mici | Electronice | Confort | Mobilier Birou | IT&C
Copyright © 2004 S.C. NIPPON Group Product S.R.L.


Director web, revista presei, anunturi gratuite, articole, forum