Home Electrocasnice Mari Electrocasnice Mici Electronice Confort Mobilier Birou IT&C Shopping Cart
Despre noi
Magazine si Service
Promotia sapatamanii
Alegerea perfecta
Sisteme de rate
Produse noi
Site Map


Performante, sau ... "Cu ce ne mandrim"

Televizorul NIPPON, pe care il asamblam si comercializam inca din 1992, este poate singurul din toata gama de televizoare existente pe piata romaneasca, care si-a pastrat in timp atat numele, producatorul, calitatea, ele innoindu-se in fiecare an in punctele cele mai impotrtante: tehnica si designul. El se bucura de recunoasterea clientilor nostri, ceea ce reprezinta cea mai importanta diploma pe care si-o doreste un producator, iar an de an a devenit cautat de un numar din ce in ce mai mare de comercianti. Calitatea acestui produs satisface pe deplin si nu ridica nici un fel de probleme clientilor sau dealerilor nostri.

Scaunele ergonomice produse de NIPPON folosesc materiale de cea mai buna calitate, care pe langa confortul pe care vi-l ofera prin forma si mobilitate lor, au si calitatea de a va incanta din punct de vedere estetic si de a va deservi o viata. Cu scaunele noastre, calitatea muncii dumneavoastra, sigur, se imbunatateste.

In sali de conferinte, in sali de asteptare, in restaurante, la birou sau in propria bucatarie exista un scaun produs de noi. Este frumos, este confortabil, este un prieten credicios.* Toate ratele la produsele electrocasnice, electronice, precum si celelalte, sunt rate fixe lunare pe o durata de 60 de luni, cu avans 0.
Home | Electrocasnice Mari | Electrocasnice Mici | Electronice | Confort | Mobilier Birou | IT&C
Copyright © 2004 S.C. NIPPON Group Product S.R.L.


Director web, revista presei, anunturi gratuite, articole, forum